Portret tekening laten maken

Wilt u graag een portret laten tekenen?  De portretten worden van een foto worden nagetekend.  U levert een foto aan, waardoor het laten maken van een portrettekening heel eenvoudig wordt.  

 Voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van het portret, is het noodzakelijk dat ik een foto van zo hoog mogelijke kwaliteit van u ontvangen. U kunt stellen, hoe hoger de kwaliteit van de foto, des te mooier het portret uiteindelijk zal worden. Nadat duidelijk is wat u graag wil, levertijd en prijs zijn vastgelegd, kunt de foto's aanleveren via mail, post of persoonlijk. 

 

 

Eindresultaat 

 

Zodra het werk klaar is, ontvangt U een foto van het eindresultaat via mail ter goedkeuring met bijbehorende factuur, waarna eventuele aanpassingen nog kunnen plaatsvinden Bij goedkeuring, zal het portret, toegestuurd worden.  Betaling vindt plaats bij het ophalen van het werk (contant) of voordat het werk verzonden wordt (via overschrijving). 

 

Prijzen tekening op papier:  

1 persoon zwart-wit

Formaat 30x40 cm  250,00 euro   exclusief lijst   

Formaat  40x50 cm 300,00 euro   exclusief lijst                                 

Formaat  50x70 cm 400,00 euro  exclusief lijst 

 

 

Materiaalgebruik:  

  

Voor de zwart-wit en sepia tekeningen maak ik gebruik van houtskool, grafiet en potloden op 300 gram zuurvrij aquarelpapier.   

 Alle tekeningen op papier worden daarna afgespoten met een speciale fixeerspray.  

 

  

Ook inlijsten behoort tot de mogelijkheden.  Ingelijst dienen tekeningen wel opgehaald te worden ivm kans op glasbreuk tijdens verzending.  

 

Voor vragen kunt u contact opnemen via de e-mail. gerdaviszer@hotmail.nl

For questions you can contact us by e-mail.

gerdaviszer@hotmail.nl